2019. április 25. Fb Sharing

2019. április 18-án tíz apróságtól volt hangos a HD iroda. Közös tízóraival, érdekes programokkal és foglalkozásokkal készültünk a Muti Hol Dolgozol nap alkalmából. Mivel a legnagyobb gyerkőc is csupán még nagycsoportos óvodás, ezért igyekeztünk a számukra befogadható, játékos formában megmutatni, hogy milyen feladatokkal jár a civil szervezetekkel közös tevékenységünk, milyen eszközökkel dolgozunk.

A nagyobbak DM leveleket szortíroztak és nyomtattak, a kisebbek az érzékenyítő, kitapintós játékban is részt vettek. A közösen töltött pár órát csokitojás-keresővel tettük még színesebbé és izgalmasabbá.  Emellett volt papír nyuszi hajtogatás, ügyességi játékok, memóriajáték és keresztrejtvényfejtés, valamint „szövegírás” és „kampányterv” készítés a számítógépeknél.

Cégünknél fontos szempont a családbarát munkahelyi környezet megteremtése. Rugalmas hozzáállással, otthoni munkavégzés lehetőségével is segítjük a munkatársakat. Immár hagyományként évente szervezünk családos programokat, mint például a Mikulás nap. A mostani kezdeményezés pedig jó lehetőség arra, hogy közelebb hozzuk a gyerekek számára a munkahelyünk világát, hogy megértsék, mit is jelent, hogy apa és anyag dolgozni jár.

Az először megrendezett Muti Hol Dolgozol nap mindenkinek nagy élményt jelentett, és gondolatban már most készülünk a jövő évi alkalomra.